Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

800-123-4567, Fax: 718-724-3312

info@autoexpressen.com

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Mån-Fre 08:30-18:00 Lörd 10-17:00
Support 08 38 53 85
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

VÅRA TJÄNSTER

Reparation

Däck & Fälgar

Vi är en heltäckande bilverkstad i Järfälla med lång erfarenhet inom reparationer & service. Våra välutbildade tekniker/mekaniker på vår verkstad kan utföra diagnos, kontroll och reparation av bilen med det modernaste data- och felsökningsutrustning som kan tillhandahållas. Lämna din bil i tryggare händer!

Vi är återförsäljare av däck och fälgar, är det dags för däckbyte kan du alltid kontakta oss via mail eller telefon så tar vi snabbt fram ett pris för bytet, skulle du kontakta oss via mail eller telefonär det bra att ha däckdimensionerna på minnet. Vi har ett brett urval av både sommar- och vinterdäck i flera prissegment till din bil. 

AUTOEXPRESSEN
AUTOEXPRESSEN

Handbiltvätt

Rekond

Fördelarna med handtvätt jämfört med maskintvätt är många. Med handtvätt undviker du borstar som förstör lacken och får även bilen mycket renare. Bilen får även en omsorgsfull genomgång invändigt, med dammsugning, mattvätt, rengöring av rutor, plastdetaljer, klädsel, instrumentbräda m.m.

En rekonditionering är en grundlig rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Den kan även öka livslängden och värdet på bilen. I en rekonditionering hos Autoexpressen ingår både en utvändig och invändig genomgång. Observera: Innan du lämnar in bilen på rekond behöver du tömma bilen på lösa detaljer och lösören.

Vad vi erbjuder